dimecres, 8 d’octubre del 2014

ANTIC RÈGIM

La primera activitat que compartiré al meu bloc, és la primera que vam treballar, l'Antic Règim.


L'Antic Règim, és el conjunt de trets polítics, jurídics, socials i econòmics, que van caracteritzar a Europa i les seves colònies entre els segles XVII i XVIII.

L'economia, era rural. La riquesa era gràcies la producció agrícola que hi havia i la terra. L'agricultura però, era de subsistència, és a dir, l'agricultura treballada d'una manera escassa i justa. L'agricultura no podia enriquir. Degut a l'agricultura de subsistència, sovint hi havia crisi de subsistència, aquestes crisis eren provocades per un descens important de les collites.

Ser privilegiat, et donava uns avantatges, et donava uns privilegis. Si no erets privilegiat, no tenies cap privilegi de res.

L'església era un privilegi. No pagava cap impost que s'aplicava.

La noblesa, també eren privilegiats. Tenien un poder molt gran en l'economia.

El poble pla, no era privilegiat. Per tant, sí havien de pagar els imposts que s'hi aplicaven.

Aquesta activitat m'ha agradat força, i m'ha servit molt per recordar conceptes que potser ni me'n recordava, la professora ens ha ajudat molt amb les diapositives que ens anava passant i ens feia copiar, sobretot amb les nostres paraules que es el que més m'ha ajudat. Penso, que aquestes activitats fetes d'aquesta manera, ens ajuden bastant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada