dimarts, 9 de febrer del 2016

Campanyes contra els productes catalans

En aquesta nova entrada al blog, us parlaré sobre les campanyes contra els productes catalans. Un tema, el qual al meu parer, el trobo força trist i força dur per tots els catalans, ja que no és just i és bastant dur.
En la campanya contra els productes catalans de 1932, va succeir a causa que l'Estat Espanyol, considerava que els catalans treien més beneficis que els mateixos espanyols i que es podien aprofitar d'ells. Aleshores, es va produir el boicot contra productes catalans.
Va haver una altra campanya contra productes catalans en una època més recent, concretament, el 2010. Aquesta campanya, es va duu a terme degut a que en aquell temps a Catalunya, el nacionalisme es va desenvolupar molt sobre els catalans i va haver-hi una etapa, en què la gent es va declarar molt en contra d'Espanya i els catalans es van manifestar sense cap tipus de problema. Aleshores, aquest boicot contra els productes catalans va ser a causa de la manifestació de la gent catalana en contra d' Espanya.
Penso, que aquest tema es molt delicat. Ja que els catalans, com tothom en el món, pot manifestar les seves idees i els seus sentiments i doncs, penso que aquestes campanyes no donen cap tipus d'ajuda social al món. Ja que és cap tipus de solució per acabar amb els catalans, ja que la gent no deixarà de manifestar els seus sentiments de costat.
Aquesta és la meva opinió sobre les campanyes que s'han produit en contra dels productes catalans. Espero que us serveixi de gran ajuda! Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada